Klantenservice

Bent u niet geheel tevreden met uw bestelling? Dan horen we het graag. Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Amiza Tea Boutique  zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het beste contact met ons opnemen via info@amiza.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer u slechts een deel van uw online bestelling wilt retourneren, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort krijgt.

Thee die speciaal voor u worden verpakt kunnen alleen vanwege hun aard niet worden geretourneerd. Zie ook artikel 8 in de algemene voorwaarden.

Wilt u een artikel ruilen of retourneren?
Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

Stap 1:
Meld bij onze klantenservice via: info@amiza.nl dat u een artikel retour wilt sturen.

Stap 2:
U ontvangt per e-mail een bevestiging.

Stap 3:
Na ontvangst van uw zending sturen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging en ruilen wij het artikel (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag terug.

Stap 4:
Indien u het aankoopbedrag terug wenst te ontvangen, zal dit te allen tijde zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding geschieden.
Of u kunt het artikel naar onze winkel brengen van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Retouradres:
Amiza Tea Boutique
T.a.v. Retouren
Voorstraat 26
3441 CM, Woerden

Bij bestellingen vanaf € 50,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Wij proberen de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden. Bestellingen die wij via brievenpost kunnen versturen wordt € 4,- in rekening gebracht. Hiervoor hoeft u niet thuis te zijn en wordt uw pakket niet bij de buren bezorgt. Als uw bestelling in aanmerking komt voor verzending via brievenbuspost ziet u dit direct tijdens het afrekenen.

Overige bestellingen versturen wij via pakketpost en brengen wij hiervoor € 6,95 in rekening. Uw bestelling wordt verstuurd via de pakketpost van PostNL. U ontvangt dan een track & trace code waarmee u de zending kunt volgen.

Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 14:30 uur binnen Nederland worden meestal op diezelfde dag nog verzonden, mits get artikel op voorraad is.

Bij bestellingen vanaf € 70,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Wij proberen de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden. Bestellingen naar België en Duitsland versturen wij via pakketpost en brengen wij hiervoor € 8,95 in rekening. Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 14:30 uur worden diezelfde dag nog verzonden. Voor bestellingen buiten Nederland dient u rekening te houden met 1 tot 3 werkdagen bezorgtijd.

Bij bestellingen vanaf € 85,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Wij proberen de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden. Bestellingen naar Frankrijk versturen wij via pakketpost en brengen wij hiervoor € 9,95 in rekening. Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 14:30 uur worden diezelfde dag nog verzonden. Voor bestellingen buiten Nederland dient u rekening te houden met 1 tot 3 werkdagen bezorgtijd.

Alle bestellingen zijn gratis opgehaald in onze winkel:
Amiza Tea Boutique
Voorstraat 26, 3441 CM
Woerden

  • Dinsdag tot en met zaterdag: van 10.00 tot 17.00uur;
  • Maandag op afspraak.

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden als PDF-bestand:

Algemene Voorwaarden, PDF, 1,4 Mb

(Om dit PDF bestand te lezen heeft u een programma als Adobe Acrobat Reader nodig)